Copyright 2024 - Custom text here

Estados Andinos del Govern de Catalunya

 

 

Després d’una agenda molt apretada a l’Equador, visitant a entitats públiques d’aquest país, el divendres i dissabte rebem al Casal de Guayaquil, el Delegat del Govern de Catalunya per als Estats Andins amb seu a Bogotà, l'Antoni Vicens i al Director del departament d’Acció a Bogotà, en Xavier Roca.

Vàrem ser presents: en Joan Marín, l'Ignacio Vidal Maspons, el León Roldós Aguilera, la Sylvia Paulson, l'Eduardo Tábara, en Manuel Tuset, la Beatriz Cadavid, la Julia Barreiro Tuset, en Matías Barreiro Tuset, el Santiago Barreiro i la Neus Tuset.

-

Después de una agenda muy apretada en el Ecuador, visitando a entidades públicas de este país, el viernes y sábado recibimos en el Casal de Guayaquil, al Delegado del Gobierno de Catalunya para los Estados Andinos con sede en Bogotá, Antoni Vicens y al Director del departamento de Acción en Bogotá, Xavier Roca.

Estuvieron presentes: Joan Marín, Ignacio Vidal Maspons, León Roldós Aguilera, Sylvia Paulson, Eduardo Tábara, Manuel Tuset, Beatriz Cadavid, Julia Barreiro Tuset, Matías Barreiro Tuset, Santiago Barreiro y Nieves Tuset.

f t g m